Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg
Fiske / Dropshot, Carolina & Texas

Dropshot, Carolina & Texas

Fiske med dropshot är en effektiv fiskemetod. Dess mångsidighet gör den till ett unikt sätt att fiska vare sig du vill fiska djupt, grunt, eller någonstans mittemellan.

Dropshot är en teknik som är väldigt effektiv under den kalla perioden på året och fiskas långsamt på köldstel fisk. Fiska i anslutning till vegetation och strukturer som risvassar, nerfällda träd, pålar, betongsediment med mera. 

Om du vill optimera fisket finns det några saker du kan tänka på. Det är framförallt bra om kroken inte väger mycket så att jiggen får en naturlig rörelse samt att den är anpassad för betet. En krok som är böjd vid öglan ger betet en naturligare presentation. Använd gärna en krok med stort gap eller använd en färdig dropshotkrok.

Det går att använda olika sänken vid dropshotfiske. Ett päronsänke fungerar lika bra som ett anpassat dropshotsänke. Ett anpassat sänke som tex. Bullet weight från Darts gör det dock enklare att ändra linlängd utan att behöva knyta nya knutar samt att de inte fastar mellan stenar på botten lika ofta.

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER