Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg
Kläder / Balaclava

Balaclava

Balaclava

Balaclavor och ansiktsmasker är bra alternativ att ha under skidhjälmen eller andra utomhusaktiviteter för att hålla kylan borta. Ansiktsmasker kommer i olika tjocklekar och med olika funktioner för olika typer av aktiviteter. Vare sig du ska åka skidor, klättra eller ut och fiska så finns det en som passar för just ditt behov. Förutom masker så finns det även tubformade halsvärmare som kan dras upp över näsan vid behov. Balaclavor är även ett bra alternativ för barn. På vintern när det är kallt och rått ute så är det extra viktigt att se till att barn är tillräckligt klädda för vädret. En balaclava kan i många fall ersätta en halsduk och mössa, och du kan vara säker på att den sitter kvar på plats hela dagen. Om du är ute efter en riktigt värmande balaclava i ullfrotté så är det svenska märket Woolpower en stor favorit bland många. 

Känner du dig osäker på storleken eller passformen så är det bara ringa oss i butiken på 019-250425, eller maila info@odx.se så hjälper vi dig hitta rätt!

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER