Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg
Kläder / Jackor

Jackor

Jackor

Hos Outdoor i Örebro hittar du jackor för alla tillfällen. Vi har allt från vattentäta skaljackor och regnjackor till vindtåliga vardagsjackor i bomull. Vi har även varma vinterparkas och värmande ulljackor som är perfekta under den kyliga, kalla, och grå vintern. Här hittar du jackor till dam, vinterjackor till dam, jackor till herr samt jackor till barn. Här finner du självklart även regnjackor, overshirts, skjortjackor och mysiga pilefleece eller vanliga fleece att antingen bära för sig självt eller att ha som mellanlager. Här har vi vardags- och friluftsjackor med många praktiska fickor, vattentätt membran och hjälmkompatibla huvor, vilket gör att du med enkelhet kan använda friluftsjackan till vardags. 

Vi har snygga vardags- och friluftsjackor som både är snygga och bekväma, men även praktiska, lätt och perfekta att packa med sig i ryggsäcken när du ska vandra. Våra vardags- och friluftsjackor hittar du här som jackor till dam, jackor till herr eller som en jaktjacka. Självklart har vi även den där friluftsjackan som är riktigt skön och mysig att ha vid brasan i skogen. Mängder av friluftsjackor från t.ex. Haglöfs och Lundhags att ha på vintern och snygga samt praktiska friluftsjackor från Houdini som fungerar precis lika bra till vardags och när du cyklar till och från jobbet. Här hittar du även riktigt sköna skaljackor som är perfekta till både vandringen och hundpromenaden. 

Känner du dig osäker på storleken eller passformen så är det bara ringa oss i butiken på 019-250425, eller maila info@odx.se så hjälper vi dig hitta rätt!

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER