Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg
Kläder / Handskar

Handskar

Handskar

Oavsett om ni söker rejäla vinterhandskar, tunnare fingervantar, torgvantar eller någon annan typ av handskar för herr, dam eller junior så har ni hittat rätt. I denna kategori täcker vi in det mesta från riktigt varma vantar för tuffa kalla äventyr till tunnare smidiga liners som fungerar fint att använda som de är alternativt som ett extra isolerande lager. Hos oss på Outdoor finns mängder av slitstarka skinnhandskar som håller år efter år. Många av dem blir dessutom snyggare efter mer användning. Kanske är du på jakt efter hållbara arbetshandskar eller tunna smidiga trädgårdshandskar. Behöver du fingerhandskar för jakt- eller fisketuren så finns även dessa att finna här. Med handvärmare alternativt värmehandskar är det enklare att hålla värmen under den långa och ibland kalla vintern kring våra breddgrader. Många av oss använder någon form av smartphone eller annan pekskärm lite beroende på aktivitet. Här finns flera alternativ av touchscreenhandskar.

Hos oss finns ett brett och noga utvalt utbud av olika modeller från ledande varumärken som till exempel Hestra, Kari Traa, 2117, Pinewood, Sätila och Sealskinz. Vi har vantar för både stora och små så att hela familjen kan handla på ett och samma ställe.

Känner du dig osäker på storleken eller passformen så är det bara ringa oss i butiken på 019-250425, eller maila info@odx.se så hjälper vi dig hitta rätt!

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER