Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg
Skor & Kängor / Kängor

Kängor

Vandringskängor

Bland våra kängmodeller hittar du så väl vardagskängor som vandringskängor och jaktkängor. Vi har allt från vattentäta varianter med Gore-Tex membran till skalkängor från Lundhags som hålls täta genom att du sköter lädret med omsorg eller rena vinterkängor med filtinnerskor.Vi har ett brett utbud av kängor från ledande tillverkare som Lowa, Haix, Lundhags, Chiruca, Viking och Hanwag men också vardagskängor från fotriktiga Keen Footwear och Merrell. Kängor i läder har lång livslängd men väger lite mer medan kängor i textil som t ex Cordura håller vikten nere. Randgummi och tåkappor skyddar kängan mot slitage. Tänk på att välja känga efter aktivitet. Låga modeller passar bra för skogspromenader, vardagsbruk, resa och vandring med lätt packning på bra stigar. Har du tänkt gå mycket i obanad terräng är en högre modell att föredra och går du med tung packning bör du välja en stabil variant med bra vriststöd för att inte bli trött i fötterna.

Känner du dig osäker på storleken eller passformen för din fot så är det bara ringa oss i butiken på 019-250425, eller maila info@odx.se så hjälper vi dig hitta rätt!

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER