60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

M\'s Alpha SV Jacket
arcteryx

m's alpha sv jacket

6.990kr
Färg:
Storlek:
Antal:  

Mer om M's Alpha SV Jacket

Kraftfull och rejäl skaljacka för de allra mest krävande situationer. Genomtänkt design med flera smarta lösningar. Vattentät och ventilerande gör den lämpad för många olika aktiviteter.

Alpha SV Jacket är Arc´teryx slitstarkaste jacka. Den är designad för att klara de mest krävande miljöer och aktiviteter och samtidigt ge dig skydd mot väder och vind under de allra tuffaste väderförhållandena. Dessa egenskaper gör detta till en perfekt jacka för dig som klättrar både vinter som sommar och som gärna siktar mot de riktigt höga topparna.

 

Alpha SV är tillverkad av Gore-Tex tåligaste material, vilket gör den extremt slittålig och samtidigt vattentät och ventilerande. För att ge möjlighet till extra ventilation är jackan försedd med ventilationsöppningar under ärmarna, som är lätta och öppna och stänga. Jackans fina passform ger dig full rörelsefrihet samtidigt som den också gör det möjligt att klä sig med flera värmande lager under jackan, utan att jackan upplevs bylsig.

 

De två stora bälgformade fickorna ger gott om utrymme till allt som du vill ha nära till hands och de är placerade så att du kan använda dem samtidigt som du bär ryggsäck eller klättersele. På vänster arm finns även en mindre ficka. Alla yttre fickor är försedda med vattentäta dragkedjor som med en ny teknik går upp och sluter tätt i änden av dragkedjan vilket tar bort behovet av att använda garage för att inte riskera att få in vatten när dragkedjan är stängd.

 

Huvan, som kan användas tillsammans med hjälm, har en mycket fin passform och sluter sig fint om ansiktet och ger på så sätt ett mycket bra skydd mot väder och vind. Alla dragstroppar och justeringar är enkla att hantera även med handskar och vantar på. Den åtdragbara gummicorden längst ner på skaljackan håller den på plats samtidigt som den hindrar jackan från att åka upp när du använder klättersele.

 

  • Extremt slitstark jacka för de mest utsatta situationerna
  • Vattentät och ventilerande
  • HemLock™ funktion håller jackan kvar innanför klätterselen
  • Hjälmkompatibel huva, lätt att reglera med handskar på
  • Ventilationsöppningar i ärmhålan
  • 2 bröstfickor och en ficka på vänsterarm. Alla med vattentäta dragkedjor
  • 2 innerfickor
  • Justerbara ärmslut

Arcteryx Visa andra produkter från arcteryx
Andra produkter inom samma kategori
W's BFF Jacket

W's BFF Jacket

3.495kr

M's Grym Evo Jacket

M's Grym Evo Jacket

3.499kr

W's Essential Jacket

W's Essential Jacket

2.600kr

Garanti & Service

Leverantören svarar på frågan om garanti, de brukar alltid vara noga med servicemind och i 99% av fallen löser det sig för dig som kund!

Kundnöjdhet är viktigt för oss! Ring 019-25 04 25 så hjälper vi dig.

Upplever du några problem med webbsidan, låt oss veta! info@odx.se

Beställer du innan 14.00 en vardag, skickar vi samma dag!

Säkerhet & Trygghet

Outdoor Xtrem AB finns som fysisk butik i Örebro sedan 10 år tillbaka. Vi är noggranna när vi packar ditt paket och tar ansvar.

Du betalar tryggt & säkert med Swish mot vårat företagskonto.

Skulle du gjort en beställning, men tappat bort dig, summan eller swishnumret, kontakta oss så löser vi det! Ring 019-25 04 25 eller info@odx.se

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00
Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER