60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

leatherman

crater c33

399kr
Antal:  

Mer om Crater C33

När allt du behöver är en liten, lätt kniv, som är skön att hålla i, enkel att öppna och stänga med en hand samt skär som en dröm, så är det bra att Leatherman har skapat Crater C33. Kniven skär bra och tack var dess starka blad i 420HC-stål och drop-point utformningen på bladet får du en kniv som inte bara är skarp utan även mycket robust, utan att det har gått ut över vikten.

Användning
Leathermans Crater C33 är tack vare sin låga vikt och kompakta design perfet som EDC-kniv. Du kan ha med den i fickan eller spänna fast den i ett bälte eller rem, med den inbyggda karbinhaken, som även fungerar som flasköppnare. Ta med kniven på jobbet, i trädgården, på vandrarturer etc. Den kommer alltid att vara bra att ha.

Specifikationer

 • Blad: 6,6 cm
 • Bladmaterial: 420HC stål
 • Vikt: 66,9 g
 • Längd (hopfälld): 9,82 cm
 • Öppning: Knapp till tummen
 • Lås: Fjäderlås på undersidan av skaftet
 • Bärmöjligheter:
  - Löst i fickan
  - Fick-clips
  - Inbyggd karabin

 Verktyg

 • Kniv
 • Karabinhake
 • Flasköppnare

Kvalitetsnivå
Crater C33 är tillverkad i 420HC stål, som är en ståltyp som ger en kniv med en fantastisk slittålighet och hållbarhet i många år. Som extra bonus är kniven lätt att slipa.

Underhåll
Din Leatherman Crater C33-kniv håller längre om du ser till att underhålla den. Alla Leatherman-knivar ska tvättas, torkas och oljas in regelbundet, för att förhindra bildning av rost. Detta är speciellt viktigt om produkten används i en fuktig miljö. Efter att verktyget rengjort ska det oljas in med en tunn olja.

Rengöring
Om produkten är utsatt för saltvatten ska den tvättas med sötvatten. Om smuts och kletigt material samlas sig mellan bladen kan den tvättas med vatten och ett milt rengöringsmedel.

Leatherman Visa andra produkter från leatherman
Andra produkter inom samma kategori
SciXors w/ HardCase

SciXors w/ HardCase

89kr

Multikniv

Multikniv

99kr

Rev

Rev

499kr

Garanti & Service

Leverantören svarar på frågan om garanti, de brukar alltid vara noga med servicemind och i 99% av fallen löser det sig för dig som kund!

Kundnöjdhet är viktigt för oss! Ring 019-25 04 25 så hjälper vi dig.

Upplever du några problem med webbsidan, låt oss veta! info@odx.se

Beställer du innan 14.00 en vardag, skickar vi samma dag!

Säkerhet & Trygghet

Outdoor Xtrem AB finns som fysisk butik i Örebro sedan 10 år tillbaka. Vi är noggranna när vi packar ditt paket och tar ansvar.

Du betalar tryggt & säkert med Swish mot vårat företagskonto.

Skulle du gjort en beställning, men tappat bort dig, summan eller swishnumret, kontakta oss så löser vi det! Ring 019-25 04 25 eller info@odx.se

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00
Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER