60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Logg High Neoprene
avignon

logg high neoprene

1.099kr
Färg:
Storlek:
Antal:  

Mer om Logg High Neoprene

Gummistövel – neoprenfodrad gummistövel med känslan av en vanlig sko

Gummistövel LOGG är en neoprenfodrad gummistövel med en mjuk stötdämpande bottensula tillverkad av formstabil PU.

LOGG kombinerar en modern design med snygga detaljer, med en funktionell stövel perfekt för året-runt användning, stövelns konstruktion säkerställer optimal komfort med unik funktion. Med den ställbara bälgen upptill på stöveln, regleras lätt hur hårt eller löst stövelskaftet ska sitta.

Gummistöveln är tillverkad av 1,3 mm tunt naturgummi för optimal följsamhet i stövelskaftet. Ju högre följsamhet och tunnare material bidrar till en ”normal” upplevelse runt ankeln, trots det höga stövelskaftet.

Logg har ett värmeisolerande 4 mm tjockt neoprenfoder, som täcker hela insidan av stöveln. Fodret säkerställer en varm och skön fot vid lägre temperaturer. Logg är dock inte en vinterstövel, vilket gör att den inte lämpar sig för de kallaste årstiderna.

Gummistövel Logg har en unik funktion med fixeringsband som säkerställer extra bra fixering av foten i skon. Fixeringen är en viktig del för brukarkomforten och bidrar även till att minska risken för skav och obehag orsakat av fotens rörelse i stöveln vid normal användning. Fixeringsbandet är ett extra förstärkt band placerat mellan stövelns naturgummi och neoprenfoder. Bandet är placerat över vristen och säkerställer extra effektiv fixering av foten vid normal gång. Fixbandet är ett mjukt högelastiskt band som ökar kompressionen över fotryggen och bidrar till att foten hålls kvar mot stövelns stabiliserande bottensula vid normal belastning och gång.

Bottensulan i LOGG är tillverkad, för att likna egenskaperna i en vanlig sko, med en kombination av stötdämpning och stöd för hela foten, för att kunna använda LOGG under längre perioder med mycket gång. Bottensulans konstruktion stödjer häl och mellanfot.

Kombinationen av det mjuka naturgummit och den stabila bottensula ger en oerhört uppskattad stövel. LOGG är en utmärkt allroundstövel för trädgården, på gården, söndagspromenaden i skog och mark och till lättare jakt.

LOGG är en unisexmodell och finns i storlekarna 36-48.

Avignon Visa andra produkter från avignon
Andra produkter inom samma kategori
Primo/Polycotton

Primo/Polycotton

1.795kr

Terräng

Terräng

895kr

Muckboot Wear

Muckboot Wear

999kr

Garanti & Service

Leverantören svarar på frågan om garanti, de brukar alltid vara noga med servicemind och i 99% av fallen löser det sig för dig som kund!

Kundnöjdhet är viktigt för oss! Ring 019-25 04 25 så hjälper vi dig.

Upplever du några problem med webbsidan, låt oss veta! info@odx.se

Beställer du innan 14.00 en vardag, skickar vi samma dag!

Säkerhet & Trygghet

Outdoor Xtrem AB finns som fysisk butik i Örebro sedan 10 år tillbaka. Vi är noggranna när vi packar ditt paket och tar ansvar.

Du betalar tryggt & säkert med Swish mot vårat företagskonto.

Skulle du gjort en beställning, men tappat bort dig, summan eller swishnumret, kontakta oss så löser vi det! Ring 019-25 04 25 eller info@odx.se

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00
Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER