60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Säker onepage checkoutSäker onepage checkout Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

W\'s Big Up Message Tee
houdini

w's big up message tee

500kr
Färg:
Storlek:
Antal:  

Mer om W's Big Up Message Tee

Det mjuka, stretchiga och funktionella polyestermaterialet passar perfekt för alla dina dagliga äventyr. T-shirten är dessutom helt återvinningsbar. 

Att skapa tidlösa kläder som fyller många olika syften är kärnan i Houdinis designfilosofi. Vi tror på att du ska kunna använda en och samma t-shirt när du cyklar till jobbet, går på middag och klättrar på kvällen. 

Big Up Message Tee den perfekta resekamraten. Den är behandlad med pH-pure, en naturlig och miljövänlig antiodörbehandling som håller kläderna fräscha längre. T-shirten är gjord i helt återvinningsbar polyester med en bomullsliknande finish. Materialets effektiva fukthantering gör att t-shirten också fungerar utmärkt som underställ. 

Big Up Tee har material med hög prestanda kombinerat med ett klassiskt utseende och lös passform. Ta med den på yogalektionen, middagen med kompisar eller en kvällspromenad i solnedgången. 

Den här produkten är återvinningsbar och vi ber dig att lämna in den hos oss när den är helt utsliten. Vi har återvinningsstationer i alla våra egna butiker samt hos många av våra återförsäljare.

  • Lös passform
  • Bommulsliknande finish
  • Snabbtorkande
  • Hög fukttransport
  • Mekanisk stretch
  • Mjuk känsla mot huden
  • pH Pure-behandlad
  • Återvinningsbar
  • Vikt 120 g

Houdini Visa andra produkter från houdini
Andra produkter inom samma kategori
M's Tierra 1983 Tee

M's Tierra 1983 Tee

350kr

M's T-Shirt Pinwood

M's T-Shirt Pinwood

149kr

M's Apelviken

M's Apelviken

299kr

Garanti & Service

Leverantören svarar på frågan om garanti, de brukar alltid vara noga med servicemind och i 99% av fallen löser det sig för dig som kund!

Kundnöjdhet är viktigt för oss! Ring 019-25 04 25 så hjälper vi dig.

Upplever du några problem med webbsidan, låt oss veta! info@odx.se

Beställer du innan 16.00 en vardag, skickar vi samma dag!

Säkerhet & Trygghet

Outdoor Xtrem AB finns som fysisk butik i Örebro sedan 10 år tillbaka. Vi är noggranna när vi packar ditt paket och tar ansvar.

Du betalar tryggt & säkert med Swish mot vårat företagskonto.

Skulle du gjort en beställning, men tappat bort dig, summan eller swishnumret, kontakta oss så löser vi det! Ring 019-25 04 25 eller info@odx.se

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00
Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER