60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Säker onepage checkoutSäker onepage checkout Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Prana startades i ett garage i Carlsbad, Kalifornien 1992. Vid den tiden så fanns det tyvärr inte så mycket alternativ när det kom till kläder och utrustning för yoga och klättring. Grundarna Beaver och Pam Theodosakis bestämde sig då för att skapa sina egna snygga och hållbara kläder, som de sydde först själva för hand och skickade ut dem till de lokala livsmedelsbutikerna.

Idag ser Prana det som deras uppdrag att inspirera till en hälsosam, aktiv samt fri livsstil.

Prana lägger all fokus på att skapa mångsidiga, snygga och hållbara kläder och tillbehör som du kan ha under alla typer av aktiviteter, varje typ av äventyr, varje dag! De gillar att fokusera på de minsta detaljerna, och är inte rädda för att testa roliga färger och mönster.

Besök leverantörens webbplats

produkter från prana

Garanti & Service

Leverantören svarar på frågan om garanti, de brukar alltid vara noga med servicemind och i 99% av fallen löser det sig för dig som kund!

Kundnöjdhet är viktigt för oss! Ring 019-25 04 25 så hjälper vi dig.

Upplever du några problem med webbsidan, låt oss veta! info@odx.se

Beställer du innan 16.00 en vardag, skickar vi samma dag!

Säkerhet & Trygghet

Outdoor Xtrem AB finns som fysisk butik i Örebro sedan 10 år tillbaka. Vi är noggranna när vi packar ditt paket och tar ansvar.

Du betalar tryggt & säkert med Swish mot vårat företagskonto.

Skulle du gjort en beställning, men tappat bort dig, summan eller swishnumret, kontakta oss så löser vi det! Ring 019-25 04 25 eller info@odx.se

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00
Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER