60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varutkorg
Kläder / Linnen / W's Big up Tank
houdini

w's big up tank

500 kr inkl. moms

Mer om W's Big up Tank

Långlivad vänskap i ett klädesplagg. Det är kärnan i vår nya Big Up Tank. Ett mjukt, stretchigt och funktionellt linne som fungerar lika bra för träning som för vardagen. Det bomullsliknande polyestertyget är dessutom helt återvinningsbart. 

Houdinis designteam strävar alltid efter att skapa plagg med så stor mångsidighet som möjligt. Hög funktionalitet kombinbinerat med en tidlös design gör att ett plagg kan användas för många ändamål. Big Up Tank passar lika bra för klättergymmet som en cykeltur eller en varm sommardag i stan. 

Big Up Tank är behandlad med en antiodörbehandling som heter pH-pure, en naturlig och miljövänlig process som eliminerar dålig lukt genom att sänka pH-värdet i tyget. Materialet har en mekanisk stretch och en bomullsliknande finish och är dessutom helt återvinningsbart. 

Är du på jakt efter en mångsidig top som kan följa med på alla dina äventyr i många år framöver? I så fall tror vi att vår Big Up Tank kan vara precis det du letar efter. 

Den här produkten är återvinningsbar och vi ber dig att lämna in den hos oss när den är helt utsliten. Vi har återvinningsstationer i alla våra egna butiker samt hos många av våra återförsäljare.

  • Normal passform
  • Återvinningsbar
  • Snabbtorkande
  • Hög fukttransport
  • pH-purebehandlad
  • 100% återvinningsbar polyester
  • Mekanisk stretch
  • Mjuk känsla mot huden
  • Deltatextur i fibrerna
  • Vikt 80 g

Visa fler produkter från Houdini Houdini
Andra produkter inom samma kategori
W's Bamboo Singlet

W's Bamboo Singlet

229kr

W's Draft Tank

W's Draft Tank

450kr

W's Rocksteady Singlet

W's Rocksteady Singlet

400kr

Garanti & Service

Leverantören svarar på frågan om garanti, de brukar alltid vara noga med servicemind och i 99% av fallen löser det sig för dig som kund!

Kundnöjdhet är viktigt för oss! Ring 019-25 04 25 så hjälper vi dig.

Upplever du några problem med webbsidan, låt oss veta! info@odx.se

Beställer du innan 14.00 en vardag, skickar vi samma dag!

Säkerhet & Trygghet

Outdoor Xtrem AB finns som fysisk butik i Örebro sedan 10 år tillbaka. Vi är noggranna när vi packar ditt paket och tar ansvar.

Du betalar tryggt & säkert med Swish mot vårat företagskonto.

Skulle du gjort en beställning, men tappat bort dig, summan eller swishnumret, kontakta oss så löser vi det! Ring 019-25 04 25 eller info@odx.se

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00
Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER