60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

guppyfriend

washing bag

349kr
Färg:
Storlek:
Antal:  

Mer om Washing Bag

Stor del av de mikroplaster som finns i våra sjöar, hav och vattendrag kommer från avloppsvattnet från våra tvättmaskiner. När vi tvättar kläder gjorda delvis- eller helt av syntetmaterial så lossnar små delar av plaggen som släpps ut med avloppsvattnet. Tvättar man till exempel nylon, akryl, polyester och fleece släpper tusentals fibrer från kläderna som tidigare varit svåra att fånga upp och filtrera bort.

Denna tvättpåse är ett filter för de mikroplaster som lossnar. Se till att mikroplast från din tvätt inte hamnar i vattendragen genom att tvätta dem i denna tvättpåse. De mikrofibrer som lossnar från plaggen fångas till 99% upp av tvättpåsen och kan enkelt plockas bort efter tvätten – lägg resterna i plaståtervinningen / sopsorteringen.

Påsen har en mjuk insida som är skonsam mot kläderna, det  motverkar att fibrerna från början lossnar från plaggen. Tvättpåsen förlänger därmed även hållbarheten på kläderna. (Det går självklart också bra att tvätta kläder av 100% organiska material i tvättpåsen för att även förlänga hållbarheten på dessa klädesplagg.)

Gör så här:

  1. Lägg plaggen i påsen.
  2. Förslut påsen
  3. Tvätta som vanligt (gärna med organiskt tvättmedel eller tvättnötter)
  4. Torka kläderna
  5. Ta ur plastresterna – sopsortera dessa.

Guppyfriend Visa andra produkter från guppyfriend
Andra produkter inom samma kategori
Down Cleaner

Down Cleaner

119kr

BioCare Sport Textile Wash

BioCare Sport Textile Wash

199kr

BioCare Wool&Down Wash

BioCare Wool&Down Wash

199kr

Garanti & Service

Leverantören svarar på frågan om garanti, de brukar alltid vara noga med servicemind och i 99% av fallen löser det sig för dig som kund!

Kundnöjdhet är viktigt för oss! Ring 019-25 04 25 så hjälper vi dig.

Upplever du några problem med webbsidan, låt oss veta! info@odx.se

Beställer du innan 14.00 en vardag, skickar vi samma dag!

Säkerhet & Trygghet

Outdoor Xtrem AB finns som fysisk butik i Örebro sedan 10 år tillbaka. Vi är noggranna när vi packar ditt paket och tar ansvar.

Du betalar tryggt & säkert med Swish mot vårat företagskonto.

Skulle du gjort en beställning, men tappat bort dig, summan eller swishnumret, kontakta oss så löser vi det! Ring 019-25 04 25 eller info@odx.se

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00
Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER