60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Säker onepage checkoutSäker onepage checkout Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

W\'s Big Up Tee
houdini

w's big up tee

499kr
Färg:
Storlek:
Antal:  

Mer om W's Big Up Tee

Långvarig vänskap i en t-shirt. Det är tanken bakom vår nya Big Up Tee. Det mjuka, stretchiga och funktionella tyget ger dig komfort och mångsidighet på alla dina vardagliga äventyr. En återvinningsbar t-shirt som du kommer att vilja ha på dig varje dag. 

På Houdini strävar vi konstant efter att skapa plagg som har många olika användningsområden. Big Up Tee är vårt senaste tillskott inom den kategorin. En t-shirt du kan ha när du cyklar till jobbet, byter däck på bilen, går på möten eller klättrar. De funktionella materialen kombinerat med en tidlös look gör Big Up Tee till den perfekta t-shirten för dagliga äventyr. 

Houdinis Big Up Tee är behandlad med pH-pure, en naturlig och miljövänlig antiodörbehandling som håller plagget fräscht längre. Den återvinningsbara polyestern har en bomullsliknande finish och en mekanisk stretch som ger dig full rörelsefrihet. Det effektivt fuktreglerande materialet håller dig torr hela dagen. 

Med Big Up Tee kommer du att vara redo för alla utmaningar du möter i vardagen. Det funktionella materialet kombinerat med en tidlös design och en lös passform ger den här t-shirten många användningsområden. Känn dig lite mer bekväm under en intensiv dag på jobbet eller en lång resa. Bär den på yogalektionen, middagen med kompisar eller en promenad i kvällssolen. 

  • Lös passform
  • Återvinningsbar
  • Snabbtorkande
  • Hög fukttransport
  • pH-pure behandlad
  • 100% återvinningsbar polyester
  • Mekanisk stretch
  • Mjuk känsla mot huden
  • Vikt 120 g

Houdini Visa andra produkter från houdini
Andra produkter inom samma kategori
M's Arc'Word SS T-Shirt

M's Arc'Word SS T-Shirt

449kr

W's Lightwool T-Shirt Loose Fit

W's Lightwool T-Shirt Loose Fit

499kr

M's Activist Tee

M's Activist Tee

699kr

Garanti & Service

Leverantören svarar på frågan om garanti, de brukar alltid vara noga med servicemind och i 99% av fallen löser det sig för dig som kund!

Kundnöjdhet är viktigt för oss! Ring 019-25 04 25 så hjälper vi dig.

Upplever du några problem med webbsidan, låt oss veta! info@odx.se

Beställer du innan 16.00 en vardag, skickar vi samma dag!

Säkerhet & Trygghet

Outdoor Xtrem AB finns som fysisk butik i Örebro sedan 10 år tillbaka. Vi är noggranna när vi packar ditt paket och tar ansvar.

Du betalar tryggt & säkert med Swish mot vårat företagskonto.

Skulle du gjort en beställning, men tappat bort dig, summan eller swishnumret, kontakta oss så löser vi det! Ring 019-25 04 25 eller info@odx.se

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00
Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER