Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg
Fiske / Fiskedrag / Jerkbait

Jerkbait

Jerkfiske är en effektiv och populär fiskemetod för gädda. Jerk betyder rycka eller knycka på engelska och det är precis vad det handlar om,  att aktivt ge betet rörelse med hjälp av spöet och rullen. Ett jerkbete har i princip ingen egen inbyggd rörelse vid rak inspinning. Utan det skapar man själv när man knycker fram betet. Ett bete av modell glidare går t ex ut åt sidan vid varje knyck, växelvis till vänster och höger. Vissa dagar blir gäddorna som tokiga så fort de får syn på ett jerkbete som sicksackar sig fram. Även om jerkfiske innebär att man knycker fram betet finns det vissa beten, t ex Buster Jerk och Westin Swim, som passar utmärkt till rak inspinning. Då rör sig betet i vida s-formade svängar. Kombinera det med regelbundna spinnstopp så har du en vinnare!

Buster Jerk och Buster Swim är riktigt bra Jerkbaits till gädda, Westin Swim är också ett populärt bete. Hos oss på Outdoor i Örebro hittar ni det ni behöver för ett lyckat gäddfiske!

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER