Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg
Utrustning / Tält & Sova / Tält

Tält

Tält

Om ni gillar att sova ute så hittar ni en mängd olika alternativ här hos oss på Outdoor i Örebro. Vi har både tält för flera personer eller såkallade Tarps för enklare övernattning. I den här kategorin hittar du även hängmattor till dig som vill ha en enkel sovlösning en bit över marken, eller kanske bara vill ha en bekväm hangout under äppelträden i trädgården. Hos oss på hittar ni ultralätta tält som är perfekta att bära mig sig på vandringen, till lite större tält att ställa upp på en plats och låta det stå där i några dygn. När ni väljer ert tält är det viktigt att tänka på i vilka miljöer du vill använda det och tältet är avsett för dessa miljöer. Det är även viktigt att tänka på hur många personer som ska använda och sova i tältet, så när du ser hur många personer tältet är avsett för så har du en bra vägledning till att kunna välja rätt tält. En annan bra idé är att jämföra måtten på sovutrymmet mot dina liggunderlag som du ska ha med på ditt äventyr. Då vet du vilka som får plats. Ett tälts sidoutrymme höjer komforten och underlättar din förvaring av packning. 

Känner du dig osäker på storleken eller passformen så är det bara ringa oss i butiken på 019-250425, eller maila info@odx.se så hjälper vi dig hitta rätt!

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER