Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg
Utrustning / Kök, vatten, termosar / Friluftsmat

Friluftsmat

Friluftsmat vandring

När du ska vandra är det viktigt att stanna och fylla på med energi. Här hos oss på Outdoor i Örebro hittar du mycket gott som du och dina vänner kan smaska på ute i det fria. Det är viktigt med rätt energi och om du ska göra en flerdagstur behöver du både frukost, lunch och middag, samt även kanske ett mellanmål som fungerar bra samtidigt som du tar dig framåt. Du hittar Blå band friluftsmat, friluftsmat vandring, och friluftsmat rea här hos oss. Fyll på med energi hos oss och ta med dig en massa god friluftsmat. 

Chicken Tikka Masala, torsk i krämig currysås eller kanske en klassisk pasta carbonara? När ni är ute och vandrar i skog och mark eller sitter på pass är det viktigt med näringsrik mat som mättar. I denna avdelning hittar du ett gäng smakrika rätter som garanterat håller hungern borta samtidigt som du får i dig en energirik måltid. 

Du hittar kött-, fisk-, och vegetariska alternativ så det finns verkligen något för alla och du har råd att vara kräsen. Bra mat med näring gör dig mätt och glad och du får en bra dag. När du ska ut och vandra är det viktigt med en så lätt och kompakt packning som möjligt men det är ofta som det viktigaste glöms bort – själva maten. Utan mat har du ingen energi och utan mat och energi är det inte roligt att vandra och upptäcka nya saker. Tänk över din medhavda meny innan du ger dig ut. 

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER