60 dagars öppet köp60 dagars öppet köp Ordrar före 14.00 skickas samma dag Fri frakt över 500krFri frakt (Över 500kr) Butikens öppettiderButikens öppettider 019-25 04 25019 - 25 04 25

Varukorg

Focus

Focus

Focus Nordic är den ledande distributören av foto, video och optik i Europa med fler än 60 varumärken representerade på 15 marknader. Vi leder branschen framåt och är dedikerade till att dela kunskap och inspiration. Vår estimerade årsomsättning är 55 miljoner euro.

Med ekonomiska skalbarhetsfördelar mellan länder, språk, valutor och kulturer representerar Focus Nordic effektivt ett stort antal tillverkare och varumärken inom foto, video och kikare. Detta för att erbjuda ett omfattande och brett produktsortiment. Vi har ett centraliserat huvudkontor i Sverige som täcker logistik, produktledning, marknadsföring, ekonomi och IT. Tillsammans med marknadsexpertis i våra lokala säljteam, täcker vi alla våra lokala marknader.

Mission: Förse slutanvändarna med allt de behöver för en optimal foto-, video- och kikarupplevelse, och att vara den bästa partnern för våra tillverkare och leverantörer. Detta genom att tillföra värde till deras varumärken med högsta möjliga varumärkessynlighet, varumärkeskännedom och marknadsandelar.

förse slutanvändarna med allt de behöver för en optimal foto-, video- och kikarupplevelse, och att vara den bästa partnern för våra tillverkare och leverantörer. Detta genom att tillföra värde till deras varumärken med högsta möjliga varumärkessynlighet, varumärkeskännedom och marknadsandelar.

Vision: Vara nummer ett när det gäller intäkter, resultat och rykte på alla de marknader där vi finns representerade. Vi strävar efter att vara den mest uppskattade partnern inom foto, video och kikare för våra kunder och leverantörer genom att tillföra värde till deras verksamhet.

produkter från Focus

BUTIKENS ÖPPETTIDER

Mån - Fre: 10:00 - 18:00
Lör: 10:00 - 14:00

Hitta hit

DITT KONTO

Logga In

BETALA MED

Swish

VI LEVERERAR MED

DHL

SOCIALA MEDIER